info@atelieruldecaramele.ro
PROGRAM: L-V 9:00 - 18:00
Coș: 0 produse - 0.00lei 0
0 produse - 0.00lei 0

În spatele acestui proiect sunt eu, Alina Leșan 🙂 Am un soț și o fetiță care sunt tot ce am eu mai minunat pe lumea asta. 🙂 Ei sunt mereu inspirația și sprijinul meu. Pe Ovidiu probabil mulți îl cunoașteți deja. Dacă nu, vă spun eu că e cel mai minunat om din lume. 🙂 Lorelai e fetița mea dulce și cum noi am poreclit-o Caramica încă de dinainte să se nască, am simțit că cel mai potrivit nume pentru atelierul meu este Atelierul de Caramele. 🙂
Atelierul de Caramele s-a născut așa cum îmi place să cred că se naște orice business: din dragoste pentru frumos. Nu aș fi crezut vreodată că voi fi pasionată de așa ceva, că voi iubi atât de mult lemnul.

La început, am gândit pentru mine câteva mici lucrușoare pentru ședințele foto, din lipsă de furnizori pe acest segment în România. Și, când am simțit energia imensă care mi-o aduce realizarea lor, am zis că e musai să fac asta și pentru ceilalți fotografi. Sper că o voi face mulți ani de-acum încolo că tare drag îmi e!

Ovidiu meu m-a încurajat mereu să îmi găsesc pasiuni. Eu spuneam că nu am niciun talent, că nu sunt bună cu adevărat la nimic. El mereu a crezut altceva și tare mă bucur că a crezut în mine!

Astăzi, prin Atelierul de Caramele, realizez recuzită pentru ședințele foto, iar cel mai important este că fiecare piesă o gândesc și o realizez ca pentru mine. 🙂

Din tot ce facem, lemnul vechi simt că mă reprezintă cel mai mult. Când îl folosesc, parcă aduce în fotografie atâta simplitate și onestitate… are atâtea povești de spus, și e bucuros că mai poate spune câteva prin fotografiile noastre!

Sper să simți în fiecare produs toată dragostea și tot entuziasmul cu care a fost realizat!

Cu drag,
Alina Leșan

Minimum 4 characters