info@atelieruldecaramele.ro
PROGRAM: L-V 9:00 - 18:00
Coș: 0 produse - 0.00lei 0
0 produse - 0.00lei 0

CUM POT RETURNA UN PRODUS?

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate.

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor si vei suporta taxele de curierat pentru returnare.

Trimite-ne un email la info@atelieruldecaramele.ro cu informatiile despre data expedieri, suma de returnat si datele de livrare.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte.

Returul banilor se va face in maxim 10 zile de la data primirii produsului de către Vanzator, in contul mentionat de Cumparator, după ce s-a constatat că produsul returnat este intact. Cumparatorul este obligat sa se asigure ca produsul va fi ambalat corespunzator pentru retur.

Minimum 4 characters