info@atelieruldecaramele.ro
PROGRAM: L-V 9:00 - 18:00
Coș: 0 produse - 0.00lei 0
0 produse - 0.00lei 0

BUCATELE DE SENIN SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru produsul comandat, la data generarii Comenzii.

Aveți la dispoziție următoarele modalități de plată :
* Plata ramburs – se plătește persoanei care livrează comanda în momentul primirii acesteia.
* Plata cu cardul, online

Produsele noastre sunt realizate manual si cu multa migala, fapt ce face ca durata de productie sa fie de pana la 15 zile lucratoare. In plus, se pot adauga alte 2-3 zile pentru manipulare si expediere.

Produsele aflate pe stoc vor fi predate curierului in 2-3 zile lucrătoare.

In cazul in care in cadrul unei comenzi sunt cumulate atat produse cu expediere imediata cat si produse cu termen de executie de pana la 15 zile lucratoare, toate produsele vor fi trimise impreuna, cand vom realiza toate produsele din comanda, pentru a se achita o singura taxa de transport. In cazul in care Cumparatorul doreste expedierea partiala a comenzii si achitarea contravalorii transportului pentru fiecare livrare in parte, trebuie sa anunte in scris Vanzatorul cu privire la acest detaliu.

In cazul in care ambalarea produselor nu se poate realiza in cadrul aceluiasi pachet (datorita dimensiunilor sau fragilitatii produselor), Cumparatorul va fi informat in scris asupra acestui fapt si i se va cere sa achite contravaloarea transportului aferent ce rezulta din ambalarea produselor. (conform numarului de pachete).

Tariful de livrare standard este mentionat in momentul plasarii comenzii in magazinul nostru online. Costul final va fi calculat de Cumparator dupa ce va primi intreaga comanda si adresa de livrare a produselor iar costul va fi comunicat prin e-mail catre Cumparator. Livrarea se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la adresa solicitata de Client).

Coletul este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curier. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acesta va fi returnat catre compania noastra. Ca masura restrictiva pentru clientii cu istoric negativ, ce nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

Produsele se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru livrare internationala, va rugam sa ne contactati la info@atelieruldecaramele.ro

Minimum 4 characters