Atelierul de Caramele în Turneul Fotografilor de la Om la Om

Toată luna Aprilie și puțin din luna Mai am petrecut-o alături de oameni minunați, în Turneul Fotografilor de la Om la Om realizat de al meu Ovidiu Leșan. Ne-am plimbat prin țară toată echipa formată din mine (Alina), Ovidiu, fetița noastră Lorelai (aka Caramica), Gicu și Cipri – pentru care deja avem nevoie să inventăm un grad de rudenie că e clar că fac parte din familia noastră. :))

În 5 orașe din țară, Ovidiu a ținut workshop-uri gratuite de fotografie pentru orice pasionat de fotografie ce dorea să îl asculte. În plus, anul acesta am decis să luptăm și pentru Eva, o fetiță minunată și am reușit să strângem 20700 lei din donațiile fizice și online ce s-au făcut în cadrul turneului. Când ne era mai greu (că da, au fost și momente pline de oboseală, tensiune și stres), ne gândeam la Eva și ne repuneam pe direcție, ne revenea energia și puterea de muncă.  Povestea ei o puteți citi aici și încă o puteți ajuta prin donații în contul de pe site.

Cât am fost plecată, pe lângă experiențele minunate pe care le-am trăit, am reușit să mă gândesc mult și la Atelierul de Caramele, să mă gândesc la noi produse. Dacă mi-a fost dor cu adevărat de ceva de acasă, acel lucru a fost Atelierul meu drag. Imediat ce termin de scris aceste rânduri, merg fuguța-fuguța să lucrez măcar 30 de minute în atelier.

Toată perioada turneului am trăit-o într-o autorulotă, motiv pentru care le mulțumim celor de la GoCamper.ro pentru sprijin. A fost a doua noastră experiența cu autorulota și e clar, trebuie să încercați măcar o dată în viață. (despre prima am scris aici). Pe noi ne-a prins complet microbul!

Cu drag am ocupat și o pagină din cadrul broșurii turneului, o pagină dedicată Atelierului meu drag. Și, când în Timișoara ne-a oprit cineva pe stradă să ne spună că a fost la workshop-ul de la Ordea să ne vadă iar când a ajuns casă i-a dat soției lui să citească pagina în care era articolul scris de mine, mi s-a umplut inima de frumos și fericire. Il dăduse cu scopul de a o motiva. Întregul articol îl puteți vedea la finalul imaginilor de mai jos.

 

 

Adauga un comentariu

Minimum 4 characters