Atelierul de Caramele – despre începuturi

Se spune că niciun început nu e ușor. Așa o fi. Însă, depinde de tine cum alegi să treci prin el. Cum alegi să vezi părțile frumoase mai presus de cele urâte, grele. Să te bucuri de călătorie, nu să aștepți destinația.

Am regăsit zilele trecute fotografia de mai jos.

Era acum un an, când, în sufrageria apartamentului închiriat unde locuiam, am încropit un mini studio pentru a putea exersa partea de fotografie și, lângă el, pe o față de masă, mi-am întins vopselele și proiectul de atunci, de la Atelierul de Caramele. Înainte să încep toate acestea nu știam nici să țin un aparat foto în mână, nici să țin o pensulă. Habar nu aveam că există tehnici de vopsire, nici măcar tipurile de vopsea. Dar am fost atât de entuziasmată de fiecare moment pe care l-am trăit în acest drum încât nimic din toate acestea nu mai conta.

Astăzi am reușit să mă mut în studioul meu imens de care sunt extrem de mândră. Am reuși să deschid un magazin online pentru Atelierul de Caramele și să vând în întreaga țară produse de recuzită pentru ședințele foto. Nici nu mai știu ce să spun, dacă sunt la început de drum, dacă nu, dar ce mai contează! Contează că mă bucur până la cer și înapoi de tot ce fac în fiecare zi și că mi-aș dori ca orice om din lumea asta să poate face cu pasiune orice alege să facă, pentru a simți bucuria aceasta pură și intensă.

O zi plină de #Bucățeledesenin vă doresc!

Cu drag,

Alina Leșan

Adauga un comentariu

Minimum 4 characters