Despre comenzile speciale

Când am pornit pe acest drum, am pornit pentru că erau extrem de puține persoane la noi în țară care să ofere recuzită pentru ședințele foto. Așa că, nu știu prin ce nebunie și curaj am început și noi. Fiecare produs nou l-am testat mereu înainte să îi punem ștampila de ”aprobat”, și asta facem și acum. Pornim de la o idee, la de la ceva, dar până ajungem la dimensiunile și forma finală, orice produs nou ajunge să fie făcut de câteva ori, să facem mai multe prototipuri. Nu există dimensiuni standard sau ideale, iar fiecare formă nouă are nevoie de dimensiuni puțin diferite. Nu există mărimi standard pentru nou-născut, 1 an sau 2, ci le facem după cum credem noi și apoi le testăm cu acele vârste iar dacă ochiul nostru de artist spune că da, îmi place cum noul produs se înțelege cu vârsta căreia i-a fost destinat, atunci punem parafa de produs final.

Deseori ne cereți un anumit produs să fie ”mai mare”, ”mai mic” sau ne trimiteți diverse fotografii, idei, să facem un produs pentru voi. Nu știu dacă ne-ați înțeles până acum de ce de cele mai multe ori refuzăm: pentru că pentru a ajunge la produsul final dorit de voi, noi trebuie să realizăm câteva prototipuri, să avem multe pierderi de materiale, timp și muncă, iar în final, dacă nu refacem acel produs și pentru alți fotografi, atunci cu siguranță nu putem să investim atât de mult pentru o singură comandă. Nu putem cere un preț pentru tot timpul și materialul investit pentru a ajunge la un singur produs. Voi vă uitați doar la produsul final, și nu aveți cum să înțelegeți toată munca din spate.

E normal, nu știam nici eu tot ce implică realizarea unui produs și drumul pe care îl parcurge. Vom face în continuare produse unicat, dar vom merge în stilul nostru, în ritmul nostru, ascultând bineînțeles și de dorințele voastre. Și vă promit că ne vom da mereu interesul să facem produse cât mai frumoase, să ne specializăm tot mai mult și să ne primiți cu drag în studiourile voastre.

Adauga un comentariu

Minimum 4 characters